410021 Nagyvárad / Oradea, Piața Regele Ferdinand I., Nr. 6., Bihor, RO
Facebook
Youtube
Instagram

Hírek


Hírek / 2021.05.28.

Kilenc: musical Temesvárról

2021. június 3-6. között kilencedik alkalommal szervezi meg a nagyváradi Szigligeti Színház a HolnapUtán Fesztivált. A nemzetközi kitekintésű fesztivál célja, hogy a magyar nyelvű színjátszás kiemelkedő alkotóműhelyeinek előadásaival ismertesse meg a nagyváradi közönséget. Az idei kiadás programjának gerincét ezúttal olyan előadások alkotják, amelyek a színház és zene szerves összefonódására építenek. 

A HolnapUtán Fesztivál harmadik napján, június 5-én, szombaton 19:00 órától  a Kilenc című musicalt mutatja be a Temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház társulata Györfi Csaba rendezésében. Guido Contini, a jobb napokat látott olasz filmrendező képzeletbeli mozija nem más, mint egy zenés-táncos musical-kavalkád, melyben saját szakmai és magánéleti válságát kívánja műalkotássá formálni. Azonban mindeközben nem veszi észre, ahogy szépen lassan elmosódik a határ film, fantázia és valóság között.

Az előadásokra jegyek már kaphatók a Szigligeti Színház jegypénztáraiban, valamint online, szigligeti.biletmaster.ro weboldalon. A HolnapUtán Fesztivál négy előadására ugyanakkor kedvezményes árú bérlet is váltható.

A szervezők felhívják a kedves nézők figyelmét, hogy a Szigligeti Színház előadásai oltási igazolás nélkül, megfelelő távolságtartással és kötelező maszkviseléssel látogathatók.